söndag 24 mars 2013

Vecka 13

Hej!
Tiden går verkligen fort, nu är det bara 4 skoldagar kvar till "Påsklovet"!
Den här veckan, samt på måndagen efter lovet kommer Alena vikariera för Magnus, så är det något ni undrar över så får ni kontakta mig eller John.

Lübeckutbytet
Vi har på klassrådet idag pratat om att försöka få in mer pengar till Lisebergsbesöket i höst och kommit fram till att sälja kolor (chokladkola, gräddkola, lakritskola, mixpåse), som ger väldigt mycket pengar om alla ställer upp, vilket i stort sätt alla ville!!! Om alla säljer ca. 10 förpackningar var, á 65kr/fp, hade det gett ca.7 000kr till klasskassan! Klassen har ca. 10 000 kr redan, men för att det skall täcka alla åkband behövs det lite mer. Disco är ett alternativ, men det ger tyvärr inte så mycket pengar (ca.2 000kr) och dessutom så behövs det många vuxna som kan ställa upp en fredagskväll, vilket inte alltid är så lätt.  Ni kan väl prata om det hemma och se om det finns någon efterfrågan på kolor bland släktingar, vänner och arbetskompisar. Jag är beredd att ombesörja allt om eleverna engagerar sig i försäljningen. Jag har idag beställt ett provpaket med smakprov och beställningslistor, så att eleverna under lovet kan ta upp beställningar från vänner och släktingar, därefter kan jag göra en beställning!

Teaterbesök i stan!
På torsdag den 28/3 åker klassen in till stan för att se på en teaterföreställning som heter Olycksfågelns dotter. Vi åker med bussen in kl.09.40 och är tillbaka till lunch.



Skolarbete v.13

Matte: Se Magnus tidigare inlägg!

No: Se Magnus tidigare inlägg!

Sv: "Referatet" ska vara färdigt den här veckan, Karin går igenom i morgon hur inlämningen skall gå till.

Eng: Till på torsdag:
BB glosor till s. 96-97 (s. 139-140) VÄLJ 20 EGNA GLOSOR! BB s. 96-97 = Läs högt och noggrant på engelska och översätt till svenska.

Franska: Ingen läxa den här veckan! Inger tycker att eleverna blivit så... duktiga!

Spanska: 

So:

Bild: Vi fortsätter med "Landskap i akryl"! Jag är mycket imponerad av deras skapande :) !!!
Gå gärna in på följande sida, jätteroligt och enkelt att måla, se nedan: 
http://www.zefrank.com/scribbler/scribblertoo/

Idrott: Måndag: Motionsgympa

Glad Påsk önskar vi er alla!!!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar