måndag 25 februari 2013

Vecka 9.

Hej!
Hoppas att alla har haft ett härligt sportlov! Nu väntas 5 härliga veckor fram till Påsklovet!!!
Imorgon skall två representanter från varje klass i 7-9 få möjligheten att träffa Jill (Ungdomssekreterare på Kultur och fritidsförvaltningen). Det handlar om att kommunstyrelsen vill ta reda på hur ungdomar vill påverka sin vardag. Alltså på vilket sätt ungdomar vill göra sig hörda. Genom Facebook, hemsidor, twitter, möten, rapporter? I 8A blev det Anna och Alexander som får vara med och delge sin åsikt.

Skolarbete v.9

Matte:

No:

Sv: Obs!!! Det är flera som ännu inte lämnat in sina egna filmanalyser, vilket skulle vara gjort innan sportlovet.


So: Vi fortsätter arbeta med amerikanska revolutionen. Instuderingsfrågorna till området amerikanska revolutionen ska vara klara denna veckan så har det gått långsamt är det rekommenderat att ta hem och jobba under veckan. Jag saknar fortfarande en del inlämningar på avslutningen "vi och dom"!

Eng:
Till på torsdag den 28/2:
BB glosor till s. 80-81 (s. 138) BB s. 80-81 = Läs hela texten högt och noggrant på engelska. Förbered dig på innehållsfrågor. CD: Slutet på "The Test"
Till på fredag den 1/3:
BB glosor till s. 82 (s. 138) BB s. 82 = Läs fint på engelska och översätt till svenska. BB s. 82 svara skriftligt på frågan och motivera ditt svar.

Franska:
Kunna översätta fraserna  i stencilhäftet  À l'hôtel, till fredag den 1/3.
Spanska: Spanskatest kapitel 6 och 7 (skriftligt test).

Bild: Obs!!! Ni som inte är färdiga med arbetet "Min sko" får göra klart det hemma (tre bilder av din sko+ utvärdering publicerad på bloggen), eftersom vi nu börjar på ett nytt projekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar