söndag 27 januari 2013

Vecka 5

-->
Hej!
Vi hoppas nu att informationen om ”Öppet hus” den här veckan (mån-ons kl.15.30-19.30) har gått fram till er där hemma, se annars föregående inlägg på bloggen. OBS!!! Glöm inte att era barn kommer att sälja fika under ”Öppet hus” dagarna!

Klassen har önskemål om att ordna ett disco för eleverna i åk4-6 någon gång under våren för att samla ihop pengar till Tysklandsutbytet. På klassrådet idag fick eleverna i uppdrag att höra med er om ni kan hjälpa till. Ni(föräldrar/elever) har möjlighet att boka matsalen under förutsättning att någon lärare har möjlighet att vara med under kvällen. Ett annat alternativ hade varit att boka idrottssalen eller kanske någon annan lokal som ni föräldrar har tillgång till. Om det skall fungera så är det viktigt att det finns föräldrar som kan hjälpa till och organisera det hela. Hör av er så fort som möjligt via mejl till någon av oss om ni kan hjälpa till eller har förslag på lokal.

Skolarbete v.5

Matte:
--> Denna vecka fortsätter vi arbeta med ekvationer. Nästa vecka ons 6/2 har vi prov. De har fått ut ett repetitionspapper som de kan träna på. Behärskar man alla uppgifterna på det pappret så kommer man förmodligen också göra bra ifrån sig på provet.
Jag kommer under dagen att lägga ut sex nya Youtube-länkar där jag visar räkneexempel på ekvationer. De kan ses som extra genomgångar för de som behöver det och för dem som fastnat när de sitter och räknar hemma.



No:
Vi fortsätter arbeta med kol och kolföreningar. Till på onsdag har de läxa och ska kunna redogöra för skillnaden mellan mättade och omättade kolväten.

Sv: Alla skall ha hunnit se på en film till på tisdag den 29/1, se uppgift som ni har fått av Karin

Eng: Ligger på ”Porten” under ”Klassens dokument/engelska-Grovplanering”

Franska: Träna på att redovisa ditt hus och rum, till fredag den 1/2

So:

Bild: I bilden så fortsätter vi med ”Min sko”, redovisning v.9!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar