tisdag 15 januari 2013


Välkomna till en ny termin!!!

Vi hoppas att alla har haft ett härligt jullov och känner sig utvilade, taggade och förväntansfulla inför allt spännande som skall hända den här terminen som t.ex. LübeckresanJ! Vi återkommer med information om den lite längre fram.

Vi har en hel del nyheter inför läsåret. Therese har fått en liten pojke, lite tidigare än beräknat, båda mår bra, vilket vi är så glada för! I stället för Therese arbetar Magnus med Ma/No, Rosa Sahlin med idrott, John med So(för Lotta), Elisabeth med Eng (för Lotta) och Margareta Sjöstrand med tyska, eftersom även Fredrik är föräldraledig den här terminen. Ytterligare en förändring är att eleverna den här terminen har bild i stället för musik.

Som vi nämnde innan jul så är det alltså Magnus (Ma/No), John (So) och Anna-Lena (Bild) som tillsammans blir de nya kontaktlärarna den här terminen.

Vårens utvecklingssamtal kommer att utföras på ett annat sätt denna termin. Samtalen kommer att vara tre kvällar, må, ti, ons, under v.5 där du som förälder kan boka, via InfoMentor den lärare ni vill prata med. Detta är för att ni ska kunna prata om ett ämne med undervisande lärare och inte enbart kontaktläraren. Mer information kommer om detta.

Vi ser fram mot en ny spännande termin. Om ni undrar över något så är ni välkomna att höra av er till någon av oss:
john.evert.holm@varberg.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar