tisdag 3 september 2013

Hej!

Som ni redan vet så är det fest på onsdag kväll med tysklandsbesökarna på Getterön i 5:e vik. Skulle det ske en kraftig väderomväxling så håller vi till i matsalen på Lindbergs skola.

Vi tidigarelägger festen en halvtimme eftersom det mörknar ganska tidigt ute. Kl 17.30-21.30.

Vi ser gärna att så många föräldrar som möjligt är med under kvällen och hjälper till med överblicken över de 48 ungdomarna. Det är både trevligt och avlastar de 4 föräldrar som planerar kvällen.

De som kommer på festen ska höra av sig till Per Ekelund per.ekelund@linnevaveriet.se, så att de ansvariga vet hur mycket mat som behöver köpas. Det kommer att bli hamburgare. Viktigt att de också får veta ev allergier eller specialkost hos både tyskarna och svenskarna.
----------------

Klassen har samlat ihop en massa pengar till  Liseberg på fredag. Dock räcker inte hela summan. Under föräldramötet räknade vi ut att det fattades 55 kr/elev. Det innebär att om man har en tysk elev som bor hemma hos sig ska man betala för denne också, det vill säga totalt 110 kr.
Ett 10-tal elever har redan betalt. Biljetterna och åkbanden ska betalas över nätet så jag är mån om att få in pengarna så fort som möjligt. På fredag är det för sent.

Magnus Axelsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar