måndag 19 augusti 2013

Ny termin


Hej!

Eleverna börjar skolan på tisdag den 21/8 kl.8.40 och slutar kl.13.20. Första dagen är en klassdag med klassföreståndarna där vi kommer att gå igenom en hel del praktiska saker. Onsdag är första dagen vi går enligt schema.

I år är det John Holm och Magnus Axelsson som är kontaktlärare för klassen. Nya lärare för i år är Linda Andrén som kommer att ha eleverna i svenska och engelska. Hon bor på Läjet och har tidigare jobbat i 12 år i Partille och Kungsbacka kommun. Nygammal som kommer tillbaka är Caroline Zettergren och hon kommer ha eleverna i idrott. Vi har också Cecilia Holm i textilsöljd och Ariel Alva Ferreyra i spanska. Vi önskar dem varmt välkomna!

Glöm inte att boka upp tisdagen 27/8 kl. 18.30 – kl. 20.00 för föräldramöte för information om bland annat tysklandsutbytet. Se föregående inlägg.

En ny rutin vid sjukanmälan är att ni måste göra en sjukanmälan varje dag ert barn är sjukt, alternativt att ni vid sjukanmälan uppger hur många dagar ert barn kommer att vara borta. Annars vet vi inte när eleven kommer tillbaka till skolan och då måste vi behandla det som ogiltig frånvaro. Istället för att göra en sjukanmälan via telefon kan man göra det i InfoMentor. Det kommer så småningom komma ut en instruktionsfilm om hur man gör det.

Vi ser fram mot ett nytt spännande läsår!

Vänliga hälsningar
John och Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar