söndag 26 maj 2013

Vecka 22

Hej!

Jag pratade med Sandra idag och hon hälsade att allt har gått väl för era barn och att hemfärden börjar imorgon, säkert en del som tycker att det blir lite skönt att få komma hem:)!

Friidrottstävling
Fredag den 31/5 är några i klassen och tävlar i friidrott på Påskbergsvallen. Rosa har informerat eleverna om vad som gäller för dagen.

Fotbollsturnering
Tisdagen den 11/6 har eleverna i årskurs 7-9 sin årliga fotbollsturnering på Lindvallen. Till lunch serveras korv med bröd. Eleverna ska ha träningskläder (kläder efter väder, samt gärna benskydd och fotbollsskor). Tag gärna med dricka samt kompletterande matsäck.Eleverna i 7-9 har sin årliga fotbollsturnering på Lindvallen tisdag den 11/6.


Skolavslutningen torsdagen den 13/6
Avslutningen i kyrka är kl.8.45 - 10.15 för årskurserna 7-9. Läs mer om vad som gäller inför avslutningen här
 


Vårvernissage/Vårkonsert
Tisdagen den 4/6 så har vi öppet hus/vernissage på Lindbergsskolan mellan kl.17.00-19.00.
Ni är välkomna att gå runt i hela skolan och uppleva allt som eleverna har gjort under läsåret i samtliga ämnen, ta en fika i caféet (som 8:orna har hand om), samt välja att en av nedanstående konserter:
Kl.17.00-17. 30 Röd/Grön
Kl.17.40-18.10  Blå/Gul
Kl.18.20-19.00 7-9 AB

Det är årskurs 8 som ansvarar för bakning och försäljning av fika i caféet och pengarna som kommer in från försäljningen går till Lisebergsresan under Tysklands utbytet i augusti/september. Vi kommer att ta upp frågan med eleverna när de kommit hem från Tyskland, men ville förbereda er föräldrar på detta.
OBS!!!Varje elev ska baka ca 20 kakor av valfri sort, dock inga med nötter! Eleverna kommer att turas om att stå i caféet.

Ni kan läsa om vårvernissagen här


Återläsning
Måndag den 3/6, kl. 15.00-16.00, har eleverna möjlighet att stanna kvar och jobba med restuppgifter i olika ämnen.  


Omdömen/Betyg
Fredagen den 7 juni publiceras omdömen i de olika ämnena på familjewebben. Lärarna kan dock fortsätta att skriva terminen ut och lite till, vilket innebär att det inte nödvändigtvis finns omdömen att läsa direkt. Det kan också vara så att lärarna "filar" på sina omdömen och kanske fyller på med information ända fram till 20 juni, även om eleverna får sina betyg 13 juni, varför det helt färdigställda omdömet inte kan läsas förrän då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar